De Bisschop

Uw leverancier voor keukens op maat en elektro in Aalst

Gentsesteenweg 325
9300 Aalst
053 77 60 01
053 77 72 67
053 79 03 70

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Bel voor meer info op 053 77 60 01

Wanneer u zoekt naar uw droomkeuken of nieuwe huishoudtoestellen, dan bent u bij de toonzalen van De Bisschop aan het juiste adres. Hier kunt u een eerste indruk opdoen van verschillende keukenindrukken en tevens inspiratie opdoen in een gesprek met een van onze ervaren medewerkers. 

 

Onze hoogst gepersonaliseerde ontwerpen, die op maat van uw woning of bouwplannen gemaakt worden, zullen u steeds weer verrassen. Onze filosofie is dat functionaliteit en kwaliteit elkaar versterken. De vruchten van deze filosofie, onze plannen, helpen wij graag in samenwerking met u te realiseren.

 

Onze focus op kwaliteit toont zich in alle onderdelen van onze onderneming. Bij de verkoop, de voorebreiding van uw dossier, de plaatsing en de dienst na verkoop, steeds weer streven wij ernaar u een zo volledige mogelijke dienstverlening te bezorgen.

 

Kwaliteit is voor ons echter geen synoniem voor kostelijjk. Onze prijzen zijn competitief en zullen u zonder twijfel aangenaam bevallen. Informeer gerust naar enkele van onze referenties. Wij hopen alvast snel samen te kunnen werken aan uw droomkeuken.

 Bereken route